Meld je nu aan voor de Wubbo Ockels Innovatieprijs 2024

Ben jij ondernemer, uitvinder, vernieuwer binnen een bedrijf of student, en heb je een inspirerend, duurzaam idee? Ding dan mee naar de Wubbo Ockels Innovatieprijs 2024: een unieke prijs die talent stimuleert om duurzame impact op onze planeet te maken.

Dat betekent bijvoorbeeld dat je een effectieve oplossing aandraagt voor klimaatadaptatie, biodiversiteit, circulariteit en/of de leefbaarheid op onze planeet. “Wubbo was een groot fan van prijzen. Door een beloning te verbinden aan een oplossing voor een uitdagend vraagstuk, moedig je mensen aan om te vernieuwen, creatief te zijn en lef te tonen. Een prijs in zijn naam is een prachtige manier om zijn gedachtegoed voort te zetten.” Vertelt Joos Ockels.

Meld je innovatie aan vóór 3 november 2024 via https://www.wubboockelsinnovatieprijs.nl/aanmelden. Op 15 november 2024 strijden de finalisten om de winst tijdens de finale op de Green Village van de TU Delft, de plek waar Wubbo Ockels hoogleraar was. De jury bestaat uit Joos Ockels, Maurits Groen, Jasper Vis, Andy van den Dobbelsteen en Yvette Watson. De drie winnaars krijgen ieder 10.000 euro aan prijzengeld en ondersteuning voor het verder brengen van hun innovatie, waaronder media aandacht bij BNR Duurzaam en de Duurzame Podcast. 

De Wubbo Ockels Innovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door TU Delft, The Green Village, TBI Klimaattrein en De Groene Grachten.